Bio Chaga (Čaga) je houba rostoucí na břízách v chladných oblastech severní polokoule, především ve Skandinávii a Rusku. Popis: Chaga (Čaga) je superpotravina, která se sbírá na podzim a v zimě, kdy nutričně dosahuje svého vrcholu. Konzumace této houby má dlouhou tradici mezi domorodými kmeny žijícími v arktických lesích. Samotné jméno pochází z jazyka sibiřského kmene Khanty, který Chagu uctíval jako magickou houbu pro její účinky na normální funkci imunitního systému a na detoxikaci organismu.... Celý popis
Koupit za 550 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bio Chaga - Čaga 28 sáčků
Doprava:
59 Kč
Skladem
550 Kč
Koupit za 550 Kč
Popis
Bio Chaga (Čaga) je houba rostoucí na břízách v chladných oblastech severní polokoule, především ve Skandinávii a Rusku.
Popis:
Chaga (Čaga) je superpotravina, která se sbírá na podzim a v zimě, kdy nutričně dosahuje svého vrcholu. Konzumace této houby má dlouhou tradici mezi domorodými kmeny žijícími v arktických lesích. Samotné jméno pochází z jazyka sibiřského kmene Khanty, který Chagu uctíval jako magickou houbu pro její účinky na normální funkci imunitního systému a na detoxikaci organismu.
Dávkování:
Užívejte 1 - 2 sáčky denně mezi jídly. Obsah sáčku smíchejte s vodou, juicem, rostlinným mlékem, apod.
Balení:
28 sáčků - dávka na 14 až 28 dní
Upozornění:
Neobsahuje cukr, lepek ani laktózu. Země původu: Finsko.
Popis:
Chaga (Čaga) je superpotravina, která se sbírá na podzim a v zimě, kdy nutričně dosahuje svého vrcholu. Konzumace této houby má dlouhou tradici mezi domorodými kmeny žijícími v arktických lesích. Samotné jméno pochází z jazyka sibiřského kmene Khanty, který Chagu uctíval jako magickou houbu pro její účinky na normální funkci imunitního systému a na detoxikaci organismu.
Dávkování:
Užívejte 1 - 2 sáčky denně mezi jídly. Obsah sáčku smíchejte s vodou, juicem, rostlinným mlékem, apod.
Balení:
28 sáčků - dávka na 14 až 28 dní
Upozornění:
Neobsahuje cukr, lepek ani laktózu. Země původu: Finsko.
Parametry
Výrobce | Doktor Bio |
Balení | porcované |
Bio | ano |